poemBah
Onze schildpad

Enkele feiten op een rijtje.

02/07/2015 0 Comments

De voorbije weken waren druk, vermoeiend maar vooral bevredigend. De eerste week dat we in het huis konden was vooral even wennen, maar stapje voor stapje word het ons huisje. Het voelt vooral vertrouwd aan hoewel het voor mij de eerste keer is om ‘in het bos’ te wonen.
En eindelijk valt er regen uit de lucht, de eerste regen sinds we verhuisd zijn en hij is heerlijk sappig!

 Speciaal voor jullie wat feiten op een rijtje:

 • We hebben nu ook een huisdier, de schildpad hebben we er gratis bij gekregen! We zijn nog aan het discussiëren over zijn naam.
 • Het is gewoonweg een feestje op zich om in mijn nieuwe keuken te koken ; )
 • De chauffageketel liet het al na de eerste week afweten, zo heeft mijn moeder zich nog eens op z’n ouderwets kunnen wassen ; )
 • Gisteren hebben we ons  volledig groene zwembad laten leeglopen en gepoetst en nu is het al de hele dag aan het vollopen… de eerste duik was nog koud maar vooral erg verfrissend in deze tropische temperatuur. Hopelijk zal de nieuwe pomp haar werk doen…

Jim poets het zwembad

 • De sleutels van het oude huis zijn ingeleverd. Nogmaals heel veel dank aan de poetsploeg van dienst!
 • Timon palmt op z’n gemakje de hele bovenverdieping in.
 • Ik ben al een hele berg dozen kwijtgeraakt aan de buurvrouw en een vriendin van de naailes. Fijn want ik ben niet van plan om het weer allemaal onmiddellijk over te doen.
 • Timon heeft al vrienden gemaakt in de straat en is zijn fiets aan het herontdekken.
 • Ik heb meer zin om in de tuin te werken dan binnen te sjoefelen.
 • Meestal heb ik tegen de avond heel iets anders gedaan dan wat ik ’s morgens dacht te doen.
 • Een paar maanden geleden wilde ik graag een yochurt machientje kopen om plantaardige yochurt proberen te maken… en vandaag ontdekte ik de yochurtstand op mijn oven ; ) ik ben benieuwd of het op iets gaat trekken…
 • Het tuinhuisje heeft een dambordvloer gekregen en is al volgestouwd.
 • Ook hier zijn muggen die steken.
 • Ik kan het tempo van mijn ideeën niet bijhouden.

Lien

LEAVE A COMMENT