poemBah
Rommelkamer
Sinds we terug zijn in frankenland na de feestelijkheden ben ik er weer helemaal ingevlogen. Er dreigde een donkere wolk boven mijn hoofd te blijven hangen dus ben ik overgegaan tot actie. En uit die actie kwam dan weer volle goesting en nieuwe ideeën, jiepie!
Voor de vakantie had ik de gele muren in de gang al weggewerkt ( die al van in den beginne verschrikkelijk op mijn zenuwen werkten, ik weet ook niet juist waarom maar hij stoorde me echt). Lang heb ik niet durven vragen of ik de gang mocht schilderen tot als ik het dus wel durfde. Ik koos voor een grijsbruine kleur met de naam argile. En bij elke borstelstreek ( allee rol met mijne roller) die ik op de muur plaatste was ik opgelucht en kon ik meer en meer ademhalen, kortom een echte verademing!
Bij deze kleurverandering van de muren hoorde uiteraard ook een nieuwe laag verf op de kast in de hal. En daarmee ben ik het nieuwe jaar dus begonnen. Heerlijk als alles op z’n pootjes valt of moet ik zeggen in harmonie komt? Opnieuw een grote verademing.
Het nieuwe schilderij dat de muur siert en elke keer een glimlach op mijjn gezicht tovert kon je al bewonderen in het vorige bericht ( bijna een jaartje rond)
Kast inkomhal Saint Rémy
En toen was ik dus begonnen en niet meer te stoppen…
Timon logeerde al meer dan een maand in de logeerkamer en ook daarvoor had hij geregeld  gelogeerd in ons eigen huis en niet alleen als er bezoek was. En er kwam altijd wel een uitleg waarom het daar beter was: de zachte matras, of het lagere bed,…
Dus nu heb ik de koe bij de horens gevat en de logeerkamer omgetoverd tot een Timon kamer. Na wat heen en weergeschuif met kleine meubeltjes was ik toch wel content over het resultaat, en daar wilde ik in mijn enthousiasme vandaag een foto van nemen om met jullie te delen… Maar Timon had ondertussen zijn kamer blijkbaar nog wat gezelliger gemaakt en daar had ik niet op gerekend…
Rommelkamer
Nuja, hij zal zich in ieder geval geamusserd hebben!
Vakkenkastje

Hij heeft in ieder geval al erg genoten van zijn kamertje want geregeld glipt hij naar boven om gezellig te gaan lezen in zijn bed onder zijn zacht dekentje.

En van het een kwam het ander… De wasrekjes verhuisden naar de nieuwe logeerkamer waardoor de overloop eindelijk een deel van ons huis werd met een klein bureautje, een zeteltje en mijn stapels tijdschriften. Om alles te laten kloppen kreeg het bureautje dezelfde kleur als de kast.
Overloop Saint Rémy
Alweer een verademing voor mij…

En om met nog eentje af te sluiten: daarjuist is ons nieuwe afwasmachine geleverd, hopelijk doet dit zijn werk zoals het hoort en is het nog een verademing om aan mijn lijstje toe te voegen!

Tot slot wil ik toch iedereen die we nog niet gezien of gehoort hebben een heel fijn nieuw jaar toewensen, en dat er nog veel verademingen mogen volgen!
Lien

LEAVE A COMMENT