poemBah
japanse kraanvogeltjes

Spiksplinter nieuw!

13/03/2016 1 Comments

Soms is er een periode waarin niets lijkt te lukken en dan komt er plots een dag waarin het één na het andere plots op z'n plek valt. Awel, dat overkwam me deze week en ik geniet er nog altijd van na!

Zo vond ik bv mijn serienummer van m’n adobeprogramma’s terug, dat ik netjes had bewaard in mijn opslagmappen van mijn mailbox; op mijn laptop die onlangs plots dood ging… Het hele verhaal is een beetje gecompliceerd om helemaal uit de doeken te doen want er ging nog het een en ander mis… maar ik ben vooral heel erg blij en opgelucht. Bij deze nog eens nen dikke merci broer!
Diezelfde dag kwam er ook een oplossing voor twee andere problemen die ik met mijn website had.

Ja, zoals je kan zien heb ik de voorbije twee maanden erg hard gewerkt achter de schermen aan mijn website. Hij is helemaal spiksplinter nieuw!
En ik moet eerlijk toegeven dat ik er nu fier op ben. En misschien vooral fier omdat ik weer een nieuw systeem, waar ik de balle van verstond, heb uitgeprobeerd en doorworsteld met nu een nieuwe website als resultaat.

Het is een wordpress website geworden. Met dus een hele hoop nieuwe mogelijkheden zoals een erg leuk extraatje dat je de recepten nu kan afprinten zonder de hele internetpagina mee af te drukken. En ook een paar beperkingen, vooral naar het zelf ontwerpen van je site, de reden waarom ik tot nu toe nog niet met zo’n (cms) systeem heb willen werken. Maar eerlijk is eerlijk, het is een zeer krachtig systeem met ontelbare mogelijkheden en ik heb nu ook zin gekregen om HTML en CSS te gaan leren om zelf een ontwerp kunnen om te zetten naar een website. Dus wie weet komt daar nog wel eens wat van!

Ik heb er voor gekozen om mijn website en blogs samen te voegen: poemBah, le grand déménagement en poemBah gaat op zoek. Je vindt nu dus alles op één plek met de nadruk op de blog: poemBah gaat op zoek naar zichzelf, recepten zonder dit en zonder dat, en andere leuke dingen om zelf te maken…

Geniet ervan!

1 Comment

 1. Beantwoorden

  Nonkeljef

  14/03/2016

  Hey tante Lien, knap gedaan!
  Mooi overzichtelijk zonder onnodige zaken.
  We blijven je volgen!

LEAVE A COMMENT