poemBah
Kaboutervilla

Klein kleiner grootst…

24/08/2012 2 Comments
Vorige week zag ik dat Jim enkele verwondingen had opgelopen aan zijn benen, nu snap ik waarom… Ze hebben hem in een kaboutervilla te logeren gelegd! Je kan hier geen stap zetten zonder ergens tegenaan te stoten. Ik doe alvast m’n best om me niet te stoten maar verwacht dat dit gebeurd op het moment dat ik er niet met mijn volle aandacht op geconcentreerd ben. We hebben nogal wat moeite moeten doen om de luchtmatras voor Timon nog bij op de kamer te krijgen, maar uiteindelijk toch gelukt.

Jim had nog geen eten klaargemaakt, wat ik volkomen kan begrijpen zelfs los van het feit dat hij zich daar normaal gezien nooit mee bezig houd en los van feit dat hij warm eten heeft op zijn werk. Ik weet echt niet of ik er hier deze week zelf in ga slagen…
Ik moet eerlijk toegeven dat de badkamer in verhouding tot de rest ‘erg  ruim is’, voor kabouters vast een balzaal!
Kaboutervilla
Gisteren avond, na onze aankomst, zijn we Jim zijn voorlopige voiture gaan ophalen bij zijn bedrijf. Ik wist al dat het een witte citroën C4 was… eerst stijgerde ik bij het idee een witte auto te krijgen, ik kreeg al wilde plannen om hem op te smukken met rode bolletjes ofzo… maar voorlopig is voorlopig hé!
Tot ik gisteren in de auto binnenkeek: er is geen achterbank in de wagen, de achterzetels zijn volledig verwijderd om er een grote kofferbak in de plaats te zetten. Eén voordeel Timon vond het onmiddelijk een coole auto, hij stelde voor dat zijn plaatsje dan in de koffer was en zag het heleemaal zitten!
Dus  een appartement en een voorlopige auto waar we niet met ons gezin in passen, en niet dat we zo’n groot gezin hebben hé!
Ik moet zeggen dat m’n verbazing hier wel tot leven gewekt word!
Naast al dat kleins heb ik gisteren avond ook kennis gemaakt met de grootsheid van Frankrijk:
E Leclerc in zijn volle ornaat!
Lien

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Jim

  24/08/2012

  Amaai, het ziet er op de foto pertang groot (genoeg) uit.

 2. Beantwoorden

  timon

  24/08/2012

  ik vint het huisje wel klein maar het is er wel leuk.

LEAVE A COMMENT