poemBah

Lien Verbeeck

Hallo, ik ben Lien. Mijn zoon heet Timon en mijn man is leeuw van sterrenbeeld. Ik heb lang gedacht dat poemBah mijn tweede 'kind' was maar ik ben onlangs tot de ontdekking gekomen dat dat niet zo is. En eigenlijk valt er best mee te leven om zelf poemBah te zijn!

Zo’n 10 jaar geleden begon ik poemBah als mini merkje met handgemaakte kinder T-shirts, warmtekussentjes, poefen, broodplankjes, bijzettafeltjes, juwelen en later ook grafisch ontwerp en webdesign.

In 2013 verhuisden wij van België naar Frankrijk voor het werk van mijn man. De verhuis was en is soms nog steeds een avontuur op zich. Om vrienden en familie in één keer op de hoogte te houden van onze belevenissen ben ik toen voor het eerst een blog begonnen: Le grand déménagement, en zo kreeg ik de smaak te pakken!

Na de verhuis werd poemBah op non actief gezet, en werd de focus verlegd naar de blog.

Daarnaast geef ik hier naailes aan een bende gemotiveerde vrouwen, en leer ik frans bij van hun.

In 2014 werd ik in enkele maanden tijd een kreupel oud vrouwtje. Mijn leven stond even stil, maar er kwam een diagnose en daarna een behandeling. Het heeft me geleerd dat traag maar gestaag ook lukt en dat er bijna altijd een andere oplossing bestaat om iets te doen wat niet (meer) lijkt te lukken. Alles kan anders!

Ja, ook eten zonder dit en zonder dat…

Hakuna matata!

Lien