poemBah
Lego opruimactie

En we zijn vertrokken!

09/03/2015 0 Comments

Vorige week was het dan zover: de eerste dozen zijn gevuld! Joepie!
Er zijn zo’n paar dingen die al een doos in kunnen omdat je ze toch niet meer nodig hebt… maar het meeste zal moeten wachten tot op het laatste moment. En het vreemde is dat het nog zo vertrouwd voelt die dozen, alsof ze daar nog steeds staan…

Het belangrijkste is dat ik ben beginnen sorteren én jeteren. En dat voelt goed. Het is nochtans niet zo lang geleden dat ik auto’s volgeladen naar de kringloopwinkel heb gedaan en toch zijn er al opnieuw dingen waarvan ik denk ‘waarom heb ik dat in godsnaam verhuisd?’
Het leuke aan opruimen en weggooien is dat het zo bevrijdend werkt, het is alsof je door op te ruimen ook orde in je kop kunt scheppen. En daar ben ik wel voor te vinden!

In de afgelopen vakantie hebben Timon en ik de Lego samen gesorteerd. We gingen enkele setjes maken die Timon niet meer leuk vind zodat hij ze kan verkopen, maar in zo’n troep kon je niets terugvinden dus hebben we eerst alles op kleur gesorteerd. Wat een werk zeg!
En nu zullen we nog geregeld samen de speelkamer moeten induiken om die setjes af te krijgen…

Ondertussen ben ik ook in mijn kamer begonnen. Al de kaften met paperassen zijn al uitgemest en hier heb ik dus ook de eerste dozen kunnen vullen. En eindelijk is mijn rommel tafel opgeruimd en heb ik plaats om te naaien : )
Ik kwam ook een map met mooie prenten tegen en heb mijn muur in mijn kamertje dan eindelijk versierd. Beter laat dan nooit zeker?!

Dezelfde dag dat ik in mijn kamer begon kreeg ik telefoon dat ze foto’s van ons huisje wilden komen nemen om het weer te huur te zetten. Dus toen was het even mijn knop omschakelen en in sneltempo door het hele huis gaan om op te ruimen en even met de stofzuiger te passeren… Laten we stellen dat ik een beetje opgehitst was!
En ’s avonds alweer telefoon dat er al mensen wilden langskomen…
Dus vanaf nu moet ik netjes opruimen want het huis moet er steeds netjes uitzien om potentiële huurders te ontvangen… ik ben benieuwd of dat te combineren valt!

Lien

LEAVE A COMMENT