poemBah
aanplanting kruidentuin

En als de zon schijnt…

03/04/2013 1 Comments
Hoog tijd om weer eens een voor en na reeksje te maken!
Hieronder ziet ge onze tuin, zoals ge kunt zien is die gewoon rechttoe, rechtaan… en zoals ge misschien wel (of nie) weet, ben ik niet echt te vinden voor een gewone rechte lap tuin zonder meer… Ook Timon moest onlangs toch stellig duidelijk maken dat onze tuin hier minder mooi is dan in Wilsele. Het ligt toch niet alleen aan mij hoor! Of hij heeft toch ook enkele genen van mij doorgekregen…

Dus daar heb ik dan maar iets aan gedaan…

Maandag hadden we al wat gras omgespit en gisteren ben ik een voorraad kruiden gaan kopen om er een kruidentuin van te maken. Die miste ik al… mijn kruidentuin. Zo gewoon naar buiten stappen en wat munt, rozemarijn, marjolein,… gaan halen om in je eten te doen, hoe heerlijk is dat!
Dus als alles nu wil groeien in mijn nieuwe zonnige tuin kan ik daar weer lekker van genieten : )
De zwier (op de eerste foto) is ook duidelijk toe aan wat opfrissingswerken!
Het staat op de planning!
Ook de andere kant van de tuin heeft een kleine up-grade ondergaan. Je ziet (of ziet ze misschien niet) de pas geplante frambozenstruikjes (die van de paashaas ja). Hier moet ik misschien wel wat langer op wachten maar die eerste frambozen gaan smaken! MMMmmm
Ik moet zeggen dat ik heel blij ben dat we een tuin hebben, het deed echt wel deugd om even met mijn handen in de grond te kunnen zitten. En iets nieuw bedenken natuurlijk ook… Eigenlijk is het gewoon heerlijk om iets te creëren: om van niets ‘iets’ te maken, om iets lelijk om te toveren tot iets moois… ook al is dat allemaal relatief.
Binnenkort een up-date van de living die ondertussen ook geverfd is…
Lien

1 Comment

 1. Beantwoorden

  Anoniem

  05/04/2013

  zo kennen we u weer . . . in de genen hé!
  aandacht geven, zien groeien én geduld én smullen maar!
  groet, moek

LEAVE A COMMENT