poemBah
Blaadjes

Blaadjes, blaadjes en nog eens blaadjes

03/11/2015 1 Comments

De tijd glijd stilletjes voorbij, de dagen worden korter en de bomen verliezen hun blaadjes. Ongelooflijk om dat schouwspel te zien, soms lijkt het echt blaadjes te sneeuwen hier. Ik heb het in deze periode altijd heerlijk gevonden om in een bos te gaan wandelen.
Nu grenst onze tuin aan een bos en is alles van dichtbij te volgen en die blaadjes vallen natuurlijk niet alleen in dat bos maar ook in onze tuin en in de dakgoten… bij de verkoop hadden ze ons al gezegd om een bladblazer te kopen, nee geen kleine maar ineens een zwaar model. En de buren hebben het ook geregeld laten vallen dat ‘binnenkort de blaadjes zouden gaan vallen’

Awel ja, misschien hebben ze wel gelijk, twee dagen geleden is dit terras nog schoongeveegd ; ) en de bomen zijn bijlange nog niet kaal. En toch willen we dit jaar graag overleven zonder zo’n bladblazer, ik ben benieuwd of dat gaat lukken!

Lien

28/01/2016

1 Comment

  1. Beantwoorden

    Lien Verbeeck

    07/11/2015

    Hoewel, vandaag hebben we hier om de beurt als een Ghost Busters door de tuin gedarteld met zo'n fameuse bladblazer in de hand. Geleend welliswaar om uit te proberen, maar het idee dat de sint voor elk van ons een bladblazer zou brengen was wel een erg leuk idee. Dan zou het pas echt de Ghost Busters zijn ; )

LEAVE A COMMENT